Serviciile noastre

Construim ȋmpreună

Construcţiile realizate de firma noastră se bazează, ȋn totalitate, pe proiectele clienţilor, conceptele Dumneavoastră devenind, ȋn limitele posibile, ȋntruchipate ȋn construcţii palpabile. Fiecare construcţie este unică, ȋnglobând visele oricărui om: un camin sigur pentru o viaţă liniştită şi sănătoasă.

De la prima noastră ȋntâlnire cu Dumneavoastră, din momentul ȋn care vă ȋntelegem pe deplin nevoile până la finalizarea lucrărilor, modul nostru de a lucra vă va oferi o experienţă lipsită de orice griji si stres. La sediul nostru, montăm parţial construcţia, ȋn concordanţă cu viziunea Dumneavoastră, (scheletul sau pereţii laterali, elementele variind ȋn funcţie de tipul de construcţie ales). Aceasta poate fi apoi studiată şi, ulterior, pot fi aduse eventualele modificări necesare.

TIMHA CONSTRUCT oferă soluţii pentru toate dorinţele şi nevoile Dumneavoastră, pereţii interiori, tavanul şi acoperişul putând fi alese ȋn funcţie de stilul dorit.

  • Casa „sandwich” tip canadian – 120 Euro/mp
  • Casa din lemn masiv tip japonez – 220 Euro/mp
  • Week-end tip japonez - 75 Euro/mp 4x75 mm; 95 Euro/mp 7x12mm

Preţurile afişate mai sus nu au valoare contractuală şi nu conţin 24% TVA. Ele sunt calculate numai pentru structura construcţiilor, putând diferi, bineȋnţeles, de la o construcţie la alta. Pentru a accesa oferta detaliată, apăsaţi aici.

Misiunea noastră: mai mult decât o simplă casă, o investiţie pentru viitor

Lemnul de brad este un material modern sustenabil de construcţie care poate fi prelucrat multilateral şi are o rezistenţă excelentă ȋn timp.

Investiţia ȋntr-o astfel de construcţie  din lemn este pentru ȋntreaga viaţă, aşadar, o tratăm ȋntr-o manieră corespunzătoare, iar, cu o gândire inovatoare, stabilim standarde dintre cele mai ȋnalte. Utilizând materialul creat de natură, construcţiile noastre ȋmbină parametrii estetici, ecologici, funcţionali şi economici. Toate etapele implicate de procesul de construcţie sunt ȋntr-o perfectă armonie şi reflectă obsesia noastră pentru perfecţiune.

Misiunea TIMHA CONSTRUCT  este transformarea ȋn realitate a viselor Dumneavoastră, pentru o satisfacţie totală.