Szolgáltatások

Megépítjük jövőjét

Házaink és fából készült termékeink az Ön által készített tervek alapján készülnek, ahhoz az elképzelései megvalósulhassanak. Hangsúlyt fektetünk az egyedi elvárásaira, megtestesítjük az ön által megálmodott biztonságos, nyugodt otthon fogalmát.

Találkozásain során igyekszünk megérteni az ön elvárásait, szükségleteit, hogy a kivitelezés  lefolyása problémamentes legyen. A megtervezett építményeket, részben összeállítjuk cégünk székhelyén (faszerkezetet, szükséges elemek vázát), hogy a helyszínen végzett munkálatok során minnél kevesebb idő alatt és zökkenőmentesen tudjuk összeállítani. Ez alapján az esetleges problémák, módosításik könnyebben kezelhetők.

Szerkezeti megoldások

Cégünk minden igénnyét igyekszik kielégíteni, többféle építkezési technikát használunk, hogy Ön ki tudja választani a terveihez legmegfelelőbb kivitelezési módot. Három fő szerkezeti megoldást ajánlunk, amelyekhez több típúsú mennyezet és tetőszerkezet kapcsoltató:

  • Kanadai szendvics típúsú ház
  • Japán típúsú tömör fából készült ház
  • Japán típúsú hétvégi ház

Több, mint egy egyszerű ház,  egy befektetés a jövőre nézve

A fenyőfa egy természetes, fenntartható és időtálló építkezési alapanyag, amely több lehetőséget kínál  az Ön terveinek a megvalósítására. Egy ilyen befektetés egy életre szól, éppen ezért mi így is kezeljük azt, odafigyelve a részletekre, a legmodernebb technológiákat ötvözve a hagyományos építkezési technikákkal, igyekszünk felemelkedni a minőségi és biztonsági elvárásainak. A természetes anyagok használata által építményeink az esztétikus, a  funkcionális, a természetközeli és a gazdaságos jellegeket ötvözik. Az építkezés minden fázisát a tökéletességre és a harmóniára való törekvés jellemzi.

Küldetésünk tehát az Ön által megálmodott jövő beteljesítéséhez hozzájárulni építményeink által.