Rólunk

Kik vagyunk mi?

Cégünk fő tevékenysége a fafeldolgozás, ezen a területen tevékenykedünk több mint 20 éve. Tapasztalatunkat felhasználva, legjobb tudásunk szerint építjük fából készült házainkat, fatermékeinket és kivitelezésüket. Érdekünk olyan szolgáltatásokat nyújtani ügyfeleink számára, amelyek mi szakmai elismertségünket is növeli a megrendelő elégedettsége mellett.

Fő tevékenyésgeink közé tartoznak lakóházak, hétvégi házak, erélyek, garázsok építése, továbbá különböző faanyagok készítése és forgalmazása, mint a lambéria, hajópadló, lépcsők és díszlécek. Az általunk használt fő alapanyag a fenyőfa, amelyet a gyergyói medence déli részén található műhelyünk környékéről szerzünk be. Az itt lévő erdő a legmegfelelőbb hely az építkezéseink során használt minőségi alapanyagok beszerzésére és feldolgozására.

Csapatunk

Tapasztalt alkalmazottakkal rendelkezünk, akik többéves tevékenységük során Európa több országában is megfordultak, elsajátítva a fafeldolgozás régi és új technikáit. Házaink minősége is ezt a tapasztalati növekedést igyekszik tükrözni, minden egyes munkálat során új információkkal bővítettük tudásunkat és ezeket felhasználjük következő projektjeinél. Munkánk során több romániai és magyaroszági helyszínen tevékenykedtünk, ezek mellett Európa több országában (Franciaország, Portugália) látható kezünk munkája.

Az évek során bebizonyítottuk alkalmasságunkat e mesterségre, a mindig változó igények kielégítésére. Törekedünk arra, hogy az Ön jövőjét, „megépítsük”, vagyis életbe ültessük terveit, amely által egy természettel harmóniában levó otthont hozhatunk létre. Csapatunk szakértelemmel és odaadással igyekszik ügyfeleink igényeit figyelembe venni, és ezeket kielágíteni, a rendelkezésre álló eszközeink és a fa természetes tulajdonságai segítségével.

Műhelyeink rendelkeznek a fa minőségi megmunkáláshoz szükséges felszereléssel, alapanyagnak megfelelő minőségű fenyőfát használunk, minden alapfeltételünk megvan a minőségi kivitelezés biztosításához.

 

A Timha Wood Construct az Ön partnere az építkezésben, minden izlésnek és minden elvárásnak megfelelően.

Cégünk biztosítja a legkiválóbb szakembereket ahhoz, hogy az Ön megálmodott terveit valóra váltsuk, a munkálatok nagyságától függetlenül.