Despre noi

Cine suntem?

Firma TIMHA CONSTRUCT, ȋnfiinţată ȋn anul 1993, este o societate de prelucrare şi finisare a lemnului de brad care utilizează ateliere proprii. Având o vastă experienţă ȋn construcţia caselor din lemn, ridicăm standardele acestei industrii.

TIMHA CONSTRUCT construieşte case de locuit, case de vacanţă sau de grădină, garaje şi pavilioane, alte accesorii sau produse finite precum lambriuri, duşumele, scări, elemente decorative etc.

Suntem localizaţi ȋn partea sudică a Depresiunii Giurgeului, la poalele munţilor Harghita, locaţie din care procurăm şi materia primă utilizată, promovând, astfel, folosirea lemnului din regiune.

Echipa noastră

Societatea noastră este formată dintr-o echipă de profesionişti, meşteri renumiţi pe plan internaţional, cu o experienţă reală ȋn domeniu şi un set complet de aptitudini remarcabile. Construim case de cea mai ȋnaltă calitate, o calitate direct proporţională cu ascendenţa formării noastre ca echipă, pe parcursul atâtor ani. Construcţiile noastre pot fi ȋntâlnite pe ȋntreg teritoriul ţării, majoritatea fiind amplasate ȋn Bucureşti, şi, totodată, ȋn Europa (Franţa, Ungaria, Portugalia).

De-a lungul timpului, am demonstrat o capacitate excelentă de muncă, ȋntr-un mediu dinamic şi interesant, cu oportunităţi dintre cele mai variate. Rezultatul muncii noastre este transformarea proiectelor Dumneavoastră ȋn adevărate oaze de linişte, construcţii ȋn care viaţa se desfăşoară ȋntr-o perfectă armonie cu natura. La noi, veţi ȋntâlni oameni pasionaţi de munca lor, caractere pline de entuziasm, care ȋnteleg, pe deplin, nevoile clienţilor. Acestea vor fi ȋntotdeauna perfect ȋntâmpinate prin maxima exploatare a avantajelor naturale ale lemnului.

Atelierele de care dispunem sunt dotate cu toate utilităţile necesare pentru efectuarea construcţiilor de lemn de calitate superioară, folosind materia primă excelentă pe care o avem la dispoziţie.

 

TIMHA CONSTRUCT este partenerul Dumneavoastră ȋn efectuarea construcţiilor din lemn, pentru toate bugetele şi gusturile.

Indiferent de casa pe care o vom construi ȋmpreună, ȋn funcţie de viziunea Dumneavoastră, la TIMHA, veţi avea parte de expertiza necesară pentru a face posibilă transformarea proiectelor visate ȋn realitate.