Casa din lemn masiv tip japonez

Casele facute în stil japonez sunt construcții simple, din materiale naturale, fapt care le conferă o ambianță plăcută și liniștită.

Structura din lemn masiv executat în stil japonez, ca și structura sandvich, este potrivită pentru case mai mari, case de locuit cu mai multe nivele. Pereţii exteriori sunt construiţi din grinzi finisate prin rotunjire în exterior și sunt îmbinate prin nut-feder, la colţuri se foloseşte o îmbinare de tip japonez, alcătuind astfel o structura rezistentă.. Pereții necesită o minimă izolaţie cu vată minerală de 5 cm, restul izolaţiei termice şi fonice find dată de calitaţile naturale ale lemnului. Pereţii interiori sunt efectuaţi conform structurii de tip sandwich izolaţi cu vată minerală de 10 cm și pot fi lambrisaţi sau placaţi cu plăci de gips cartonat.

Structură

 

  1. Bârne şlefuite pe ambele părţi
  2. Şipci distanţiere 5x5 cm.
  3. Vată minerală de 5 cm cu folie de aluminiu
  4. Gips cartonat normal sau rezistent la apă (la băi) 12 mm.
  5. Lambriu interior de 1,7 mm.

Galerie foto

Ilustrație structură: 
Fotografii lucrări: 
Preț (€/m²): 
220
Preţurile afişate mai sus nu au valoare contractuală şi nu conţin 24% TVA. Ele sunt calculate numai pentru structura construcţiilor, putând diferi, bineȋnţeles, de la o construcţie la alta. Pentru a accesa oferta detaliată, apăsaţi aici.